Software

Historie

VVE123 BV is een bedrijf dat is opgericht door professionals uit de financiële, juridische en IT-sector met als gemeenschappelijk specialisme het VvE beheer. Wij hebben de handen ineen geslagen om een totaaloplossing te maken voor het VvE Beheer op financieel, juridisch en technisch gebied.

Missie / Visie

De ontwikkeling van VVE123 is enkele jaren geleden gestart met als doel een allround en gebruikersvriendelijk beheerpakket voor VvE’s te creëren. Inmiddels is versie 2.0 gereed, waarmee vooral ook de processen rondom het beheer te optimaliseren in tijd en gegevensuitwisseling met de bankrekening en de leden. De doelstellingen voor dit pakket staan gelijk aan de kernwaarden van VVE123 als organisatie. De kernwaarden voor VVE123 zijn: kwaliteit, klantgerichtheid, innovatie en optimalisatie.

Kwaliteit
Wij stellen hoge eisen aan ons team en aan onze producten & diensten. VVE123 is ontwikkeld door beheerders, juristen, economen, ICT’ers en marketeers waardoor inderdaad elk mogelijk facet van VvE beheer is meegenomen in het pakket. VVE123  is uitgebreid onderzocht en getest in de dagelijkse praktijk van diverse beheerders.

Klantgerichtheid
Tijdens de testfase van VVE123 hebben wij verscheidene beheerders benaderd met de vraag of zij bereid waren om het systeem te testen. Het resultaat is een allround pakket dat is gebaseerd op de praktische eisen en wensen van onze doelgroep: de VvE beheerder.

Innovatief
Bij innovatie gaat het erom om producten en diensten op een betere en effectievere manier aan te pakken. VVE123 bouwt voort op het vorige, populaire softwarepakket van VVE123. Niet alleen de gebruikersvriendelijkheid is verbeterd, de bestaande modules zijn verbeterd en er zijn vele nieuwe handige modules toegevoegd.
©2015 VVE123 | Disclaimer